ACTION MARKETING


Adelaarsstraat 1 9051 Sint-Denijs-Westrem
09 329 09 69 Klik om te bellen

Over ACTION MARKETING

ACTION MARKETING profileert zich als een full service reclamebureau - communicatiebureau gevestigd te Gent dat marketing en communicatie advies geeft aan bedrijven zowel b2c als b2b. We activeren uw merk.

Alles begint met een creatief idee. We analyseren uw marketing doelgroep. We stellen een mediaplanning op en voeren de aankoop van media uit. We ontwikkelen een offline reclamecampagne en indien u dit wenst verzorgen we ook het grafisch ontwerp van een advertentie of online banners. We begeleiden de volledige productie van een reclamespot voor radio of TV. We adviseren over internet marketing en hoe u met bannering efficiënter online kan adverteren op websites.

We activeren uw merk en zetten promoteams in voor uw product sampling of voeren guerilla marketing acties uit die uw doelgroep activeert. Wij ondersteunen u bij de ontwikkeling van sales promotions. We ontwikkelen licensed premiums op maat die uw doelgroep wil hebben en uw verkoop doet stijgen. Wij helpen u klanten te binden door sales marketing acties uit te voeren en het organiseren van incentives die uw verkoop kunnen stimuleren. Via sponsoring van een nationale voetbalclub, wielerploeg of een bekende sportfiguur helpen we uw naamsbekendheid te verhogen.

Omdat wij goede PR belangrijk vinden en u wellicht iets 'nieuws' te vertellen heeft, trachten we steeds free publicity te genereren om uw merk onder de aandacht te brengen van lezers, kijkers en luisteraars die in uw product of diensten kunnen geïnteresseerd zijn. Hiervoor beschikken we over een breed public relations netwerk van journalisten die we kunnen contacteren.

We denken graag out-of-the-box. Niks moet, alles kan. En dit binnen het vooropgesteld budget natuurlijk. Ons doel is klanten winnen voor u.

ACTION MARKETING in het kort

Diensten

Communicatie advies
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Marketing advies
Strategisch advies

Media

Audio
Interactief
Internet
Print
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

ACTION MARKETING


Adelaarsstraat 1 9051 Sint-Denijs-Westrem
09 329 09 69 Klik om te bellen