sluiten X

Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie

Kaart verbergen
  • Heusdenbaan 46/2
    9090 Melle
  • 09 296 10 00

LijnCom NV

Lijncom commercialiseert de reclame op en in de bijna 4000 trams en bussen van De Lijn, de Antwerpse premetro en de schuilhuisjes.

De baseline ‘Opmerkelijk onderweg’ staat voor gezien worden, voor grote en kleine merken, op de juiste plaats, voor het juiste budget en door zoveel mogelijk mensen. Lijncom wil beweging brengen in merken door onderweg en dicht bij de mensen aanwezig te zijn en zorgt daardoor voor een opvallende merkbeleving. Uniek aan adverteren bij Lijncom is dat de bussen, trams en schuilhuisjes een niet te missen element vormen in het straatbeeld in Vlaanderen, waardoor het een medium is dat zich niet opdringt maar toch niet te ‘skippen’ valt.

Lijncom draagt zijn steentje bij aan het comfort en de communicatie naar de reizigers doordat 95% van de winst rechtstreeks terugvloeit naar De Lijn. Op die manier werden investeringen zoals de realtimeborden aan de haltes mogelijk gemaakt. Zo is adverteren bij Lijncom telkens een bijdrage aan een betere en duurzame mobiliteit in Vlaanderen.


Foto's van LijnCom NVLijnCom NV in het kort

Bedrijfsgrootte:

Groot (vanaf 10 medewerkers)

Media

  • Print

Diensten

  • Communicatie advies