C-Works!


ANtwerpseweg 51b 2440 Geel
014960603 Klik om te bellen

Over C-Works!

Waarom is C-Works! de beste keuze voor jou?

Het communicatieteam van C-Works! ondersteunt bedrijven en organisaties bij een efficiënte communicatie en marketing.

Meer over C-Works!:

Communiceren zit in ons DNA Efficiënt: door te meten en te analyseren en gebruik te maken van innovatieve technieken wordt efficiënt en effectief gecommuniceerd. Authentiek: de ziel van een bedrijf of organisatie staat centraal in de communicatiestrategie om een maximale betrokkenheid te creëren. 360°: verschillende online en offline kanalen worden gecombineerd en geïntegreerd voor een maximale dekking en een versterkend effect. Prikkelend: een aantrekkelijke boodschap en motiverende call-to-action, gericht op de doelgroep, zorgt voor meer reactie en conversie.

Wat kan C-Works! je bieden?

COMMUNICATIESTRATEGIE De rode draad doorheen het volledige marketing- en communicatietraject op basis van doelstellingen, doelgroepen, boodschappen, kanalen en methodiek. COMMUNICATIEPLANNING Een duidelijke richtlijn waarbij de middelen optimaal gespreid worden. Van budgetplanning en campagneplanning, tot mediaplanning en contentplanning. CONCEPTONTWIKKELING Conceptuele uitwerking van verschillende online en offline communicatiemiddelen, zoals een website, brochure of sociale media campagne. PRODUCTIE De opmaak van communicatiemiddelen met experten in hun vakgebied. C-Works! staat in voor de globale aansturing, coördinatie en opvolging. COÖRDINATIE Wij coördineren en adviseren bij het maken van de juiste keuzes. Tijdens een regelmatig overleg bespreken we de geplande activiteiten. ONDERSTEUNING Authentieke communicatie komt vanuit het hart van een bedrijf of organisatie. Wij ondersteunen en motiveren onze klanten om actief te communiceren.

Wie gingen je voor?

Onze klanten zijn groeiende bedrijven en organisaties die nood hebben aan all-round ondersteuning bij communicatie en marketing en zijn werkzaam in de meest uiteenlopende sectoren. Door hen te ontzorgen en de volledige marketing en communicatie te organiseren, verhoogt de efficiëntie en kunnen zij zich ten volle richten op hun corebusiness.

C-Works! in het kort

Diensten

Communicatie advies
Communicatie advies
Copywriting
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Marketing advies
Marketing advies
Strategisch advies
Strategisch advies

Media

Audio
Audio
Internet
Internet
Print
Print
Video
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

C-Works!


ANtwerpseweg 51b 2440 Geel
014960603 Klik om te bellen