Graviteit


Elsbrug 46 46 9260 Wichelen
0486249334 Klik om te bellen

Over Graviteit

Waarom is Graviteit de beste keuze voor u?

GRAVITEIT - AANTREKKELIJKE COMMUNICATIE Sterke communicatie komt enkel tot zijn recht wanneer deze op maat van jouw bedrijf is. Niet elke aanpak werkt voor jouw onderneming. Daar is Graviteit zich van bewust. Daarom plaatsen we elke klant in het middelpunt van zijn eigen sterrenstelsel. We willen weten welke krachten er van werking zijn en wat er leeft in jouw omgeving. Dit is noodzakelijk voor stevig uitgebouwde communicatie. Enkel zo kan jouw bedrijf groeien binnen het universum. We geloven in een open en transparante manier van communiceren. Het is ons doel om boeiende en succesvolle samenwerkingen tot stand te laten komen. Het spreekt voor zich dat we steeds inzetten op een partnership op lange termijn, en dat we als communicatiebureau werk afleveren waar we fier op zijn.

Meer over Graviteit:

Hello from the other side! Wij zijn Graviteit, creatieve wezens die de krachten bundelen om bij elk project het onderste uit de kan te halen. Ons doel als communicatiebureau: zorgen dat jouw bedrijf niet blijft zweven tussen de veelheid aan concurrentie. Samen plaatsen we jouw onderneming op de kaart! Maar vrees niet, we blijven met beide voetjes op de grond. Klaar om samen aan de slag te gaan met jouw communicatie?

Wat kan Graviteit u bieden?

GEEN LANCERING ZONDER STERK CONCEPT BEZINT EER GE BEGINT! Er bestaan ontelbaar veel manieren om als bedrijf te communiceren, te groeien, en jezelf op de markt te zetten. Welke van deze opties zijn op het lijf van jouw onderneming geschreven? Of trekken we alle registers open, en vinden we compleet nieuwe denkpistes en tactics uit? Via brainstorms, analyse, strategie, concepten en dialoog gaan we samen op ontdekking. DE KRACHT ZIT ‘M IN HET DESIGN HET OOG WIL OOK WAT! Design heeft verschillende functies. Online en offline vormgeving moet niet alleen visueel aantrekkelijk zijn, maar – zoals het woord het zegt – ook ‘vorm geven’. We zoeken uit welke vorm, stijl en structuur steek houdt voor jouw project. Voor zowel drukwerk als digitale dragers scheppen we een unieke maar herkenbare look and feel. CREATIEVE CONTENT DIE BLIJFT NAZINDEREN WAAR HET HART VAN VOL IS… loopt de mond van over! Elk bedrijf heeft zijn eigen verhaal. Door het te vertellen laat je mensen kennis maken met de kracht van jouw onderneming. Makkelijker gezegd dan gedaan? Aan de hand van copywriting, storytelling, content management en coaching zorgen wij dat jouw bedrijf gehoord wordt.

Foto's

Graviteit - Ines Maroye & Frank Mertens

Graviteit in het kort

Diensten

Communicatie advies
Communicatie advies
Copywriting
Grafisch ontwerp
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen
Marketing advies
Marketing advies
Strategisch advies
Strategisch advies

Media

Internet
Internet
Print
Print

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Artikelen

Marketingtrends voor kleine bedrijven

PERSOONLIJKE, OPRECHTE EN HAPKLARE CONTENT:WEES GROOTS IN HET KLEIN ZIJN. Communicatie, reclame, marketing. Het is moeilijk en onnodig om deze sectoren scherp af te bakenen. Elk vakgebied heeft een eigen...

Onze locatie

Graviteit


Elsbrug 46 46 9260 Wichelen
0486249334 Klik om te bellen