Lotsofdots bvba


Kasteelstraat 87 1500 Halle
023560997 Klik om te bellen

Over Lotsofdots bvba

Lotsofdots bvba is een bewust klein maar creatief reclamebureau. Onze expertise ligt vooral op vlak van logoontwerp en huisstijlen, aangevuld met grafisch ontwerp,webdesign en ontwikkeling. Met een duidelijke focus op het visuele aspect van stijlvolle en sterke communicatie. Lotsofdots bouwt ook kleine en middelgrote online tools voor bedrijven om tot een beter automatisatieproces te komen. 

In dit bureau leggen we de nadruk op flexibiliteit, service en creativiteit. Door een ideale combinatie van kennis, creativiteit en inzet worden keer op keer prachtige en kwaliteitvolle producties tot stand gebracht.

Onze kleinschaligheid zien wij als het grootste voordeel en geeft ons de mogelijkheid om zeer kort op de bal te spelen. U hebt als klant ook steeds rechtstreeks contact met de persoon die jouw communicatie vorm geeft.

Logoontwerp

Lotsofdots is gespecialiseerd in het ontwerpen van een direct herkenbaar, inspirerent en sterke merk en of logo. We helpen uw merk of organisatie te herontdekken en de visie erachter de nodige uitstraling te geven.

Bij een lekkere kop koffie luisteren we naar uw verhaal. Zo kunnen we ons best een beeld vormen over wat leeft in uw organisatie. Vervolgens gaan we op zoek naar wat, waar en vooral hoe u naar buiten kan treden. De strategie is het hart voor uw merk of logo.

 

Foto's

Lotsofdots bvba in het kort

Diensten

Fotografie
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Huisstijlen

Media

Interactief
Internet
Print

Artikelen

Wat kost een logo ?

Als je even via Google zoekt op "Prijs Logoontwerp" krijg je de gekste verschillen van prijzen voor een logo. Hoe komt dat nu en waar zit het verschil? Wat is er mis met lowcost logo? Het grootste ver

Onze locatie

Lotsofdots bvba


Kasteelstraat 87 1500 Halle
023560997 Klik om te bellen