Preferenz


Steenweg op Dendermonde 221 1745 Opwijk
052524709 Klik om te bellen

Over Preferenz

Waarom is Preferenz de beste keuze voor jou?

Mooie communicatietools zijn belangrijk en die maken we ook, maar ze volstaan niet. Het gaat er om of, en hoe, men zich verbonden voelt met je aanbod, vindt wat men zoekt, gemakkelijk en intuitief, je boodschap begrijpt, voor jou kiest en of men graag meer van je wil ontvangen. We helpen je je te onderscheiden, maken de tools en helpen je verder. Dat is doordacht design.

Meer over Preferenz:

We willen ondernemers / marketeers zo veel mogelijk helpen hun doelen in de markt te realiseren, aan de hand van professioneel en doordacht gemaakt design. We steunen ons daarvoor op een gedegen kennis van marketingcommunicatie, het creëren en maken van tools (zowel digitaal als print) en het optimaal op elkaar afstemmen van de talenten bij de klant met de onze.

Wat kan Preferenz je bieden?

Visuele identiteit. Een onderscheidend imago dat gebaseerd is op je positionering. Websites & digital. Je online aanwezigheid gebaseerd op je visuele identiteit. Printed media. Advertenties, brochures, folders, verpakkingen...

Wie gingen je voor?

We deden heel wat ervaring op bij gerenommeerde ondernemingen en reclamebureaus, en zetten vervolgens ons eigen designbureau op. Ons vakgebied staat nooit stil en een gezonde nieuwsgierigheid en voortdurend bijleren maken deel uit van ons dna. We omringen ons met soortgelijke professionals voor de deelgebieden waarin zij zich hebben gespecialiseerd.

Preferenz in het kort

Diensten

Communicatie advies
Copywriting
Fotografie
Grafisch ontwerp
Huisstijlen
Strategisch advies

Media

Audio
Internet
Print
Video

Bedrijfsgrootte

Klein (tot 10 medewerkers)

Onze locatie

Logo Preferenz

Preferenz

Preferenz


Steenweg op Dendermonde 221 1745 Opwijk
052524709 Klik om te bellen